LM55

дупчење длабочина BQ 460 M, NQ 360m, HQ 200m
сила на влечење: 40 kN
поместување: 1,7 м
глава за прицврстување: HQ (опција PQ)
агол на дупчење: 360 степени
моќност на моторот: 55kW, по избор 75 и 90 kW

Погледнете ги деталите овде

LM55LM55LM55