PAUS

Мотото „… луѓето што се грижат“ ги поддржува високите стандарди на семејната компанија: Како првокласен производител со околу 250 вработени, Паус секогаш има отворено уво за своите клиенти и може флексибилно да реагира на индивидуалните барања. Квалитетот „Made in Germany“ се карактеризира со практично управување со квалитет и континуиран развој и понатамошен развој. Така, сертификатот ISO 9001 гарантира постојан процес на оптимизација во сите деловни сегменти.

Веб-страница: www.paus.de/en

Производна програма PAUS

PMKS

PGB 450/1700

PAUS Scaler

Scaler 853/1253

PAUS Scaler

Надградби

Podzemni scaler PAUS 1253 - S10

Scaler 1253 S10

Paus scaler 8T

Scaler Pscale 8T

Scaler 853 S8

PG 5HA

PFL 18

PFL  12

PFL 8

PMKT 12000

PMKT 10000

PMKT 8000

UNIVERSA 50

Надградба за возило UNIVERSA 50

PAUS UNI50-3 TB-HV

Paus UNI50-3 TB-HV возило со платформа и телескопски бум

MINCA 5

MINCA 18

Надградба за возилото MINCA

TSL 853 telescopic-swivel loader

TSL 853 Podzemno teleskopsko zglobno vozilo