CEMENT

Се користи во градежни проекти и апликации за бетонски производи
Со својства на отпорност на сулфат
Најчесто се користи за фондација и инјекциска смеса и други апликации
Ја намалува можноста за формирање експанзивни производи
Пакет: 25 кг / торба