FOAM PLUG A&B

Се користи за приклучување на кариес во зоните на крадец
Стабилизирајте ги лабавите неконсолидирани површински формации
Апликација за цементирање во цевка и запечатување на јака
Пакет:

FOAM PLUG A: 1 kg/tin
FOAM PLUG B: 1.2 kg /tin